Ayhan Salman: Gece gündüz çalışacağız

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, çoğunluğu tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından görevine başlayan ilçe başkanları ile toplantıda buluştu.

Ayhan Salman: Gece gündüz çalışacağız
AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Salman, yeni seçilen ilçe başkan yönetimlerine başarılar diledi. Salman, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Nilüfer ilçe ve ardından yapılacak olan il kongresi ile birlikte partilerini Bursa’da 2019 seçimlerine taşıyacak kadroların oluşacağına işaret etti.
 
Bursa’nın her noktasından, her kesimden halka ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, “Bursa’mızı ve partimizi geleceğe taşıyacak proje ve çalışmalara imza atacak teşkilatlarımız büyük oranda oluştu. Bir yandan da gençlik ve kadın kollarımızın kongrelerini gerçekleştiriyoruz. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin önüne koyduğu hedefler yolunda önemli bir dönemecin eşiğindeyiz. Bursa’mızda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına çalışacak ve 2019 yılında gerçekleşecek tarihi seçimler öncesinde Bursa teşkilatları olarak her zamanki gibi üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X