Aykırı olan Oscar’ı alır

Rol aldığı ‘Kelebeğin Rüyası’ filmiyle Türk Sineması’nda Oscar’a en yaklaşan isim olan Mert Fırat, Akademi ödülünü almak için farklı denemeler gerektiğini düşünüyor.

Aykırı olan Oscar’ı alır

Mahmut DURGUT

 

ÖZGÜN OLMASI ŞART

 

Gerek sinemada gerekse dizilerde gösterdiği performansla son dönemin parlayan sanatçılarından Mert Fırat, Olay Çekirge’ye konuştu. 

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ’la paylaştığı ‘Kelebeğin Rüyası’yla Oscar’a en çok yaklaşan sanatçı olan Fırat, bu deneyimin bile kendilerine yettiğini söyledi. Oscar’ı kazanmanın kolay olmadığını dile getiren Fırat, ‘Bu ödülü almak için kesin bir kriter yok. Çektiğiniz filmin aykırı, eleştirel ve özgün olması gerek’ diye konuştu. 

CEM’LE FİLM ÇEKECEĞİZ

Cem Yılmaz’la birlikte reklam filmleri çeken Mert Fırat, ünlü komedyenle enerjilerinin tuttuğunu belirtti. 

Yılmaz’la birlikte film çekeceklerini de açıklayan Fırat, projenin önümüzdeki günlerde netleşeceğini dile getirdi. Yeni dizisi Serçe Sarayı’nı ise kaygısız çekilen bir proje olarak tanımlayan Mert Fırat, ‘Dizimizin yayınlandığı kanalla mayıs ayına kadar anlaşması var. O yüzden reytinglerde tutmaz, dizi yayından kaldırılır diye bir endişemiz yok’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X