‘Aylık bin TL kazanıyorum’ diyen Berkay’dan ilk açıklama!

Arda Turan’la yaşadığı kavga sonrası mahkemelik olan ve ilk duruşması bugün gerçekleşen Berkay Şahin, “Aylık kazancının bin TL” demesinin ardından açıklama yaparak “Bunlara takılmayın. Beyninin yüzde 1 kısmını kullanan bunu anlar” dedi.

‘Aylık bin TL kazanıyorum’ diyen Berkay’dan ilk açıklama!

Arda Turan ile yaşadığı kavga sonrası mahkemelik olan Berkay bugün ilk duruşmada yerini aldı.

Olay gününü mahkemeye heyetine anlatan ünlü şarkıcı, aylık geliri beyanında ‘aylık gelirim bin TL’ ifadelerini kullandı. Açıklamasının kısa sürede gündem olmasıyla ilgili konuşan Berkay Şahin, “Bin TL kazanmadığımın herkes farkındadır.” dedi.

AYLIK KAZANCI OLAY OLDU

Ünlü şarkıcının gelir beyanı olay oldu. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren ‘gelir beyanı’na Berkay’dan açıklama geldi.

“BİN TL KAZANMADIĞIM ORTADA”

Kişisel ınstagram hesabından açıklama yapan Berkay şunları söyledi; “Arkadaşlar bin TL gelire takılmışsınız ama onu benim neden söylediğim ortada. Bin TL kazanmadığımın herkes farkındandır. Öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin!

“YAŞADIĞIM HAYAT NE KAZANDIĞIMI BELLİ EDER”

Gençler yardım kampanyası başlatmışsınız. İki çocuk bin TL ile geçim zor diyerek. Bunu neden söylediğim aşikar ortada. Anlaşılması gereken anlaşılıyor zaten sizde takılmayın. Ne kazandığımı yaşadığım hayat ve sahip olduklarım azıcıkta olsa belli eder.

“BEYNİNİN YÜZDE 1 KISMINI KULLANAN BUNU ANLAR”

Gençler takılmayın bu konulara. 1000 TL kazanmadığımı beyninin yüzde 1 kısmını kullanan biri anlar. Asıl beni korkutan 1000 TL aldığımı düşünen inanan kısım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X