Aynalıkavak’ta İmaj Değişikliği

Kozluk mahallesi Aynalıkavak sokakta bulunan binaların cepheleri İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince “Binalar boyanıyor şehrimiz güzelle…

Aynalıkavak’ta İmaj Değişikliği

Kozluk mahallesi Aynalıkavak sokakta bulunan binaların cepheleri İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince “Binalar boyanıyor şehrimiz güzelleşiyor” projesi kapsamında yenilenerek güzel bir görüme kavuşturuldu. Yetkililer, Aynalıkavak sokakta bulunan binaların dış cepheleri için 350 metrekare sıva tamiri yapıldıktan sonra 4 bin metrekare dış cephe boyası, 450 metrekare de yağlı boya kullanıldığını söylediler. İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut ile bazı daire müdürleri de yenileme çalışmalarının sürdüğü bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Aynalıkavak sakinleriyle de görüşen Başkan Vekili Bulut, “İzmit Belediyesi olarak, şehrimizin estetik açıdan da güzel olması için projeler üretiyoruz. Aynalıkavak için hazırlanan projenin hedefine ulaşmasını görmekten mutluluk duyduk” dedi. Sokak sakinleri de İzmit Belediyesi’nin uygulamasından son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X