Aynı evden ikinci ceset çıktı

Bursa’da, Suriye uyruklu bir kadın elleri ve ayakları iple bağlanmış halde ölü bulunmuştu. Aynı evde ikinci bir cesedin daha bulunduğu ortaya çıktı.

Aynı evden ikinci ceset çıktı

ENVER AKASOY

Suriye uyruklu anne kız, el ve ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürüldü. Polis, vahşice işlenen iki cinayetin faili olarak kadının kayıp kocasını arıyor. 

Zümrütevler Mahallesi’ndeki 4 katlı apartmanın en alt katında bulunan daireden önceki gece bağırış ve çığlık seslerinin gelmesi üzerine mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Hemen belirtilen adrese giden ekipler, eve girdiklerinde salonda elleri ve ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürülmüş kadın cesediyle karşılaştı.

Ekiplerin yaptığı araştırmada cesedin 30 yaşındaki Suriye Vatandaşı Hayat Meşail’e  ait olduğu belirlendi. Polis, görgü tanıklarını dinlediğinde şüpheler cinayet kurbanının eşi Ali Hattab üzerinde yoğunlaştı.

bursa-000.jpg

AYNI EVDE İKİNCİ CESET

Bu arada, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri evde ikinci bir ceset daha buldu. Ayrı bir odada, üzeri parke, halı ve valizle örtülmüş bu cesedin de  bir kadına ait olduğu öğrenildi.

Yapılan incelemede cinayet kurbanlarının anne kız olduğu belirlendi. Sabah Meşail’in de kızı gibi elleri ve ayaklarının bağlı olduğu görüldü. Hayat-Sabah Meşail isimli anne kızın cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü. 

Polis, eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra evin açık buluna penceresinden atlayarak kaçan Ali Hattab’ı cinayetin bir numaralı ismi olarak arıyor. Olay anında evde bulunan bir kişinin de gözaltında olduğu açıklandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X