Aynı turnikeden geçmeye çalıştılar: 1 ölü 25 yaralı

Aydın’da 2 yolcu otobüsünün çarpışması sonucu, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Aynı turnikeden geçmeye çalıştılar: 1 ölü 25 yaralı

Aydın-İzmir otoyolu gişelerinde Antalya’dan İzmir istikametine giden 35 R 5308 plakalı otobüs ile aynı firmaya ait Aydın’dan İstanbul’a giden 35 HC 5053 plakalı otobüsün çarpışması sonucu İzmir’e giden otobüsteki yolculardan Recep Fatih Halatçı (23) hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.

Yaralılardan 8’i ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilirken 17 yaralının tedavisi ise sürüyor. 

Kazanın, her iki otobüs sürücüsünün otoyol girişinde aynı turnikeden geçmek istemeleri sonucu meydana geldiği tespit edildi. Kazadan yara almadan kurtulan bazı yolcuların otobüs sürücüleri ve firmadan şikayetçi oldukları öğrenildi.

Çarpışmanın etkisi ile iki otobüste büyük hasar oluştu. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, otobüslerden birinin parçalanan deposundan yakıt dökülen alana köpüklü su sıktı. 

Kaza nedeniyle Aydın-İzmir otoyolu bir süre trafiğe kapandı. 

Kazada yaralananlardan kimlikleri tespit edilenler şöyle:

Ramazan Çağaç, Mehmet Başpınar, Salih Akın, Merve Yoldaş, Mesut Asıltürk, Ferhat Sever, Rasim Koldanca ve Erdem Yalçıntaş.

Kimliği tespit edilemeyen ağır yaralı bir kadın yolcunun Aydın Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü kaydedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X