‘Ayrı değiliz, hepimiz aynıyız’

Merakla beklenen Harbiye Açıkhava konserlerine önceki akşam başlayan Tarkan, Erkan Oğur eşliğinde seslendirdiği türkülerle tüm Türkiye’ye birlik mesajı verdi.

‘Ayrı değiliz, hepimiz aynıyız’

23 YILDIR HEYECANLANIYORUM

26 Ağustos- 13 Eylül tarihleri arasında 10 konser vereceği sahneye özel olarak hazırlanan asansör platformla gökten inen megastar Tarkan, ’23 yıldır sahnelerdeyim. Hepinize içtenlikte söylüyorum ki, hala sahneye çıkarken çok heyecanlanıyorum. Siz de bırakın kendinizi bu gece, bana bırakın’ dedi. Ünlü isimlerin de ilgi gösterdiği konserde merdiven boşlukları bile biletlendirilip satılırken açık hava tiyatrosunda boş tek bir koltuk bile yoktu.

AYRIYIZ SANIYORUZ AMA AYNIYIZ

İkinci bölümü ‘Leylim Ley’ türküsüyle açan Tarkan’a bağlamada Erkan Oğur eşlik etti. ‘Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım’, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’, ‘Mihriban’ ve ‘Ah Yalan Dünya’yı söyleyen Tarkan, verdiği birlik mesajıyla alkışlandı. Tarkan, ‘Ayrı olduğumuzu sanıyoruz ama aslında hepimiz aynıyız. Özünde, sevgiyle, aşkla atan bir kalbimiz var. Beraber ağlıyoruz, beraber gülüyoruz’ diye konuştu. 2,5 saat sahnede kalan Tarkan, Hatice Gökçe imzalı iki kostüm giydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X