‘Ayrılmak önceliğim değil’

Faty, “Eğer iyi bir teklif gelirse giderim, aksi takdirde önümüzdeki yaz serbest kalmayı bekleyeceğim” dedi.

‘Ayrılmak önceliğim değil’

Bursaspor’un tecrübeli ismi Ricardo Faty, kariyeri hakkında konuştu. Faty, ‘Fazla şans bulmasamda Le Guen beni takımda tutmak istediğini söyledi. 

Bu yüzden birkaç transfer teklifi olmasına rağmen geri çevirdim. Asıl problem beni boykot eden yöneticilerden geldi. Bir yıl sözleşmem kalmıştı ve yöneticiler bonservissiz bir şekilde transfer olmamı istemiyorlardı. Yöneticiler bir oyuncudan kurtulmak istediklerinde, bunu kendi yollarından hallederler” dedi. 

Aramız normale döndü

İyi bir teklif gelirse ayrılabileceğini de belirten Senegalli oyuncu, ”Benim daha fazla forma giyemeceğimi belli ettiler. Gerçekten de sezon başladığında oynayan grupta değildim. Fakat Kasım’dan beri Le Guen’den forma alabiliyorum. Kulüpteki konumum değiştiği için artık ayrılmak bir öncelik değil. Yöneticilerle aramız normale döndü. Eğer iyi bir teklif gelirse ayrılırım, aksi takdirde önümüzdeki yaz serbest kalmayı bekleyeceğim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X