Ayşegül’den Bursa’ya Tatlıses lezzeti

İbrahim Tatlıses’in boşandığı eşi Bursalı Ayşegül Yıldız, ünlü sanatçının sahibi olduğu Tatlıses Lahmacun’un son şubesini önümüzdeki günlerde Bursa’da açıyor.

Ayşegül’den Bursa’ya Tatlıses lezzeti

İbrahim Tatlıses’in son evliliğini gerçekleştirdiği kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız, işletmeci oluyor. 

Eski eşi İbrahim Tatlıses’in sahibi olduğu lahmacun salonunun Bursa şubesini açmak için kolları sıvayan Yıldız, Özlüce’deki restoranı 15 gün sonra hizmete sokacak. Tatlıses Lahmacun’un kapılarının franchising sistemiyle açılacağını vurgulayan Yıldız, ‘Sistem gereği, franchising hakkını ödedik. Zaten kim açmak isterse bu bedeli ödemek zorunda’ dedi. 

MİMARİSİ KENDİNE AİT

 

Açılış müjdesini ilk kez Olay Çekirge’ye veren Ayşegül Yıldız, Tatlıses Lahmacun’un mimarisi ve tüm iç dekorasyonunun kendisine ait olduğunu söyledi. 

Abisi Hakan Yıldız’la ortak hizmete açacakları salonun hazırlıklarını aralıksız sürdüren Ayşegül Yıldız, yorucu ama tatlı bir telaş yaşadığını vurguladı. Öte yandan, Amerika’daki tedavisi devam eden İbrahim Tatlıses’in Türkiye’ye döner dönmez Bursa’ya gelip yeni şubeyi denetlemesi bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X