Ayşen Gruda’ın Müjdat Gezen’den intikam almak için başkasıyla evlendiğini biliyor muydunuz?

Ayşen Gruda ile çok yakın dost olan Müjdat Gezen’in bir zamanlar nişanlı olduğunu duymuş muydunuz? İşte alevlenen bir aşkın, sonsuz dostluğa dönüştüğü hikayenin aslı…

Ayşen Gruda’ın Müjdat Gezen’den intikam almak için başkasıyla evlendiğini biliyor muydunuz?

İşte Türk sinemasının iki büyük isminin insanın içini ısıtan aşk hikâyesi…

Ayşen Gruda ve Müjdat Gezen bir dönemler nişanlıydı! Müjdat Gezen çok peşinden koşmuş Ayşen Gruda’nın. Ancak daha sonra askerdeyken Ayşen Gruda’ya sinirlenip yüzüğü tuvalete atmış Müjdat Gezen!

Askerken kilolarca aşk mektubu yolladığı Ayşen Gruda için şunu demiş beraber katıldıkları röportajlarında: “Ama bunun karşılığında ne oldu? Bir gün Ayşen bana, ‘Ben başkasıyla evleniyorum’ dedi!”

Müjdat Gezen ve Ayşen Gruda: Evet bir zamanlar aşk yaşadık

Ayrılığın sebebi: Kıskançlık!

Hem de bunu yoktan bir sebepten yapmış Ayşen Gruda. Askerden izin alıp gelen Müjdat Gezen bir filmde asistanlık yapmış. Pervin Par’ın kıyafetleriyle taklit yapmış. Olay bu! Ayşen Gruda ise bunu çok kıskanmış: “İntikam için! Aslında, çocukça bir şey diyeyim. Bu yine askerden izne geldi; ‘Yasak Sokaklar’ isminde bir film çekiliyor ve Müjdat da orada asistan. Bir gün baktım ki filmde oynayan Pervin Par’ın kirpiğini takmış, kıyafetlerini giymiş, taklitler yapıyor. Çok sinirlendim. Neden başkasının elbiselerini değil de Pervin’inkileri giyiyor diye…”

Hem de bunu yoktan bir sebepten yapmış Ayşen Gruda. Askerden izin alıp gelen Müjdat Gezen bir filmde asistanlık yapmış. Pervin Par'ın kıyafetleriyle taklit yapmış. Olay bu! Bunu kıskanmış Ayşen Gruda!
 
Yine de aralarında küslük olmamış. İkisi de ayrı ayrı insanlarla evlenip mutlu olmuş. Gırgıriye, Görgüsüz gibi filmlerde arkadaşça çalışmışlar.

Yine de aralarında küslük olmamış. İkisi de ayrı ayrı insanlarla evlenip mutlu olmuşlar. Gırgıriye, Görgüsüz gibi filmlerde arkadaşça çalışmışlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X