Aytuğ Onur bayrağı Bilek’e devretti

BALKANTÜRKSİAD yeni başkanını seçti. Oy birliği ile göreve getirilen Levent Bilek, hedeflerini sıralarken, ”Gözümüz kulağımız balkan ve rumeli coğrafyasında olmaya devam edecek” dedi.

Aytuğ Onur bayrağı Bilek’e devretti

ASLIHAN AYDIN

 

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) yeni Başkanı Levent Bilek oldu. 

 

Derneğin, dün Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ve mevcut Başkan Aytuğ Onur’un yeniden aday olmadığı olağanüstü genel kurulunda, tek liste oylandı. Levent Bilek, oy birliği ile başkanlığa seçildi. 

Bilek, yaptığı konuşmada, “BALKANTÜRKSİAD’ın önceki dönem yönetimlerimiz hizmet çıtasını çok yüksekte tuttular. Bu anlamda yönetim kurulu olarak görevin önemi ve sorumluluğunun bilincindeyiz” dedi. Balkan Ticaret Fuarı’nın düzenlenmesi, Balkan Haftası, e-mobilite, girişimciliğin geliştirilmesi ve Bal-Net projesinin öncelikleri arasında yer almaya devam edeceğini kaydeden Bilek, “İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir’de, sonrasında Balkan ülkelerinde şubeleşme hedeflerimiz arasında yer alıyor” diye konuştu. 

BALKAN SANAYİ KONSEYİ

Balkanevi’nin en kısa sürede tamamlamayı amaçladıklarını vurgulan Bilek, şunları kaydetti: “12 Balkan üyesi ülkeden, sektörel temsilcilerin iştirakiyle Balkan sanayi konseyi oluşturmak istiyoruz. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına ağırlık verebileceğimiz kuluçka merkezleri kurmayı hedefliyoruz. Gözümüz kulağımız Balkan ve Rumeli coğrafyasında olmaya devam edecek.”

BÜYÜME SÜRECİ BAŞLADI

Görevi Levent Bilek’e devreden Aytuğ Onur, 5 yıl önce 41 arkadaşla birlikte kuruluşunu gerçekleştirdikleri derneğin, olgunlaşma günlerini geride bıraktığını ve büyüme sürecine girdiğini söyledi. BALKANTÜRKSİAD’ın etkin proje üretimi, değer yaratma misyonunun yeni dönemde de süreceğine inandığını belirten Onur, “Bu bir bayrak yarışıdır. İki senelik maratonun sonunda devredeceğimiz bu bayrağın hep yükseklerde dalgalanmasını bekliyoruz” dedi. 

İŞTE YENİ YÖNETİM

BALKANTÜRKSİAD’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: ”Levent Bilek, İskender İskenderoğlu, Fatih Şakir, Olcay Özgön, Engin Gümüştaş, Süleyman İnan, Mümin Karacakayalılar, Rıdvan İşbaşaran, Emre Varlık, Mehmet Küçükyalçın, Sinem Toplan, Ümit İşmen, Özleyiş Şimşek, Baha Boztekin, Hakan Oka.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X