Ayvalı Dere ıslahı 2016 yatırım programında

Gerçekleştirdiği altyapı hizmetleriyle örnek çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, Ayvalı Dere’nin ıslah projesinin inşaatını, 2016 yatırım programına alınmasını planladı.

Ayvalı Dere ıslahı 2016 yatırım programında

BUSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İzmir Yolu ile Ayvalı Dere’nin Nilüfer Deresi bağlantısını sağlayan noktadaki 10 kilometrelik güzergahın projesinin tamamlandığına işaret edilerek, derenin ıslah çalışmalarına ise önümüzdeki yılın yatırım programı çerçevesinde başlanmasının planlandığına dikkat çekildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğü ve yol göstericiliğindeki altyapı çalışmalarına artan bir hızla devam edildiğine işaret edilen açıklamada, bu kapsamda BUSKİ olarak bugüne değin, 70 kilometrelik dere ıslahının gerçekleştirildiği ifadesinde bulunuldu.

Açıklamada, dere temizliği işlemlerinin de her yıl planlanan takvim dahilinde tekrarlandığına dikkat çekilerek, Ayvalı Dere’deki rutin temizlik çalışmalarına 20 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlanılacağına işaret edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X