Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer Dünya Evine Girdi

Balıkesir’in Ayvalık Belediye Başkanı Rahmin Gençer, Yasemin Kılınç ile dünya evine girdiler. Başkan Gençer, 2013 yılına kadar Ayvalık Turizm Danı…

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer Dünya Evine Girdi

Balıkesir’in Ayvalık Belediye Başkanı Rahmin Gençer, Yasemin Kılınç ile dünya evine girdiler. Başkan Gençer, 2013 yılına kadar Ayvalık Turizm Danışma Bürosu’nda şef olarak görev yapan Yasemin Kılınç ile dünya evine girdi. Çiftin nikâh İzmir’de tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde yapıldı. Yaklaşık Bin 500 kişinin davetli olduğu nikahı ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kıydı. Düğüne ege bölgesinden siyaset ve iş dünyasının büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Sanat dünyasından Rasim Öztekin, Sinan Çetin, gibi ünlü isimlerin katıldığı düğüne Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ayvalık Garnizon Komutanı Albay Aydın Nazlı, CHP Balıkesir Milletvekili adayları ve partililer, İzmir’in çeşitli belediye başkanları, Ayvalık Ticaret Odası Üyeleri, ailesi ve yakınları da büyük ilgi gösterdi. İlk kez nikah masasına oturan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer “Hep nikah kıydık, ama kendi nikahının kıyılması başka bir şeymiş. Bu mutluluğu yaşamak çok güzel bir şey.”dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X