Ayvalık Belediyesi Daire Amirlerine Boğaziçi Üniversitesinden Seminer

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı üzerine Boğaziçi Üniversitesi ile belediye arasında yapılan protokol kapsamında seminerlerin ilki verildi.

Ayvalık Belediyesi Daire Amirlerine Boğaziçi Üniversitesinden Seminer

Boğaziçi Üniversitesi tarafından Ayvalık Belediyesi Daire Müdür ve Amirlerine eğitim seminerlerinin ilk ayağı olarak birim amirlerine ilk anlatım Ayvalık Belediyesine ait eski Kırlangıç Fabrikasında yapıldı. İlk seminerde, “Proje Değerlendirme Yöntemleri” konulu ilk modül Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Mumcu tarafından gerçekleştirildi. 2. modül ise “Rakamlar Ne Söylüyor Ne Söylemiyor: Kantitatif Araştırma Yöntemleri” konusunu içerdi. İkince konu ise Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Fikret Adaman tarafından anlatıldı. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile belediye çalışanlarının yaptıkları işi daha bilinçli yapmaları için verilecek olan eğitim seminerlerinin periyodik olarak tekrarlanacağı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X