Ayvalık Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa Yolunda

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2015 eğitim öğretim yılı süresince uyguladığı Değerler Eğitimi Projesi kapsamında, Ayvalık…

Ayvalık Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Avrupa Yolunda

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2015 eğitim öğretim yılı süresince uyguladığı Değerler Eğitimi Projesi kapsamında, Ayvalık Köpek barınağına kulübe yapımının yanı sıra ekip olarak hazırladıkları Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri anma töreni ve okulun futbol takımının final oynaması gibi birçok ilke atan Ayvalık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şimdide Avrupa yollarına düştü. Bu kapsamda; okulun Metal Teknolojileri alanında öğrenim gören 16 öğrencisi, okul müdürü Nadir Çağıl’ın refakatinde Almanya’nın Bremenhowen şehrinde; AB Projeleri kapsamında Kaynak Simülatörleri Eğitimi almak üzere AB Projeleri kapsamında Burhaniye Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ekibiyle yola çıktı. Grubu yola çıkarken Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen başta olmak üzere okul öğretmenleri ve öğrenci velilerinin uğurlaması ise renkli görüntüleri beraberinde getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X