Ayvalık Yaz Satranç Turnuvası Start Aldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Satranç Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen ve artık bir gelenek olan Yaz Satranç Turnuvasının sekizincisi…

Ayvalık Yaz Satranç Turnuvası Start Aldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Satranç Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen ve artık bir gelenek olan Yaz Satranç Turnuvasının sekizincisi bu yıl Ayvalık Belediyesinin sponsorluğunda başladı. Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Satranç Spor Kulübü, TSF Ayvalık İlçe Temsilciliği, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortak organize edilen Ayvalık 8. Yaz Satranç Turnuvası, 11- 12 Temmuz 2014 tarihlerinde, İsmet İnönü Kültür Merkezinde gerçekleştiriliyor. Turnuvada ilk hamleyi yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer açılış konuşmasında; “Çok iyi bir dayanışmayla düzenleniyor bu turnuva. Ayvalık Satranç Kulübüne bu etkinliği düzenleyerek önemli spor branşınının devamlılığını sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Çok önemli sporcuların katıldığı ve yeni umutlarla beklediğimiz genç sporcularımızın da beraber olduğu bir turnuva bu. İnşallah bu turnuvayı büyütürüz ve daha çok sporcunun katılabileceği hale getirebiliriz. Bu potansiyel Ayvalık’ta var. Aynı zamanda Ayvalık’a gelen sporcularımız ve misafirlerimize iki üç gün güzel vakit geçireceklerini düşünüyorum. Satranç için herhalde Ayvalık iyi enerji veren yada iyi konsantre olmasını sağlayan ortamları bol olan bir kent diye düşünüyorum. Ayvalık Satranç Kulübümüze önümüzdeki dönem yapacakları çalışmalarında daha çok destek olup daha büyük bir turnuva düzenlemelerini sağlamak istiyoruz. Buraya katılan küçük kardeşlerime spor anlamında bir şeyler kazanmalarını diliyorum” dedi. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara Ayvalık Belediyesince para ödülü ve çeşitli armağanlar verileceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X