Ayvalık’ta 15 Eylül Ortaokulu Öğrencilerini Yaz Kurslarıyla Destekliyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 15 Eylül Ortaokulunda yaz tatili döneminde ücretsiz olarak 8. Sınıf öğrencilerine yönelik TEOG Hazırlık Kursu ve 6 ile…

Ayvalık’ta 15 Eylül Ortaokulu Öğrencilerini Yaz Kurslarıyla Destekliyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 15 Eylül Ortaokulunda yaz tatili döneminde ücretsiz olarak 8. Sınıf öğrencilerine yönelik TEOG Hazırlık Kursu ve 6 ile 7. Sınıf öğrencilerine ise destekleme kursu başladı. Kursların programı bitirilen sınıfın tekrarı ve bir sonraki yılın konularına hazırlık aşamalarından oluştuğu öğrenilirken, Temmuz ayı itibariyle öğrencilerin Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce kurslarından yararlanmaya başladığı kaydedildi. Bunun yanı sıra Ağustos ayında da Türkçe ve Sosyal Bilgiler kursları açılarak öğrencilerin 2015-2016 eğitim-öğretim yılına akademik olarak eksiksiz ve hazır olarak başlamasını hedeflendiği bildirildi. Bu kapsamda; okulda Fen Bilimleri kursunun Turgay Yapıcı, Matematik Kursunun Ömer Faruk Firlar, İngilizce Kursunun Erol Oğuz tarafından verildiği vurgulanırken, açılan kursların planlaması, izleme-değerlendirme-innovasyon çalışmaları, kazanımsal hedeflerin standartizasyonu okul müdürü H. Soner Suyolcu ile müdür yardımcısı Mesut Arıkan tarafından yürütüldüğü gözlendi. Açılan kurslarla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulun okul müdürü H. Soner Suyolcu, “Vizyonumuz; akademik başarıları, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleriyle Türkiye eğitim-öğretim sisteminin küresel rekabetine yön veren öncü okulu olmaktır. Bu amaçla küresel düzeyde rekabet edebilen, ilgi-yeteneklerine yönelmiş, başarılı, sağlıklı, mutlu ve evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Tüm öğrencilerimizin akademik gelişimleri yanında, fiziksel, sosyal, duygusal ve ruhsal gelişimlerini de desteklemek için kazanımsal programlar hazırlıyoruz. Yaz kursumuzla öğrencilerimizin eksik konularını gidermeyi, bir üst müfredat programlarına uyumlarını gerçekleştirmenin yanında onlara sosyal bir ortam ve sürekli yaşam merkezi oluşturarak nitelikli zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Özellikle tatil döneminde de öğrencilerimizi desteklemek ve yarınlara daha güçlü hazır olmaları için emek veren kurs öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X