Ayyıldız kahvede seçime gidiyor

Geçtiğimiz yıl genel kurul yapacak tesisleri olmadığı için sokakta kongre yapan kırmızı beyazlılar yeni tesis yapımına başlanmadığı için bu yıl da kıraathanede yeni başkanını seçecek.

Ayyıldız kahvede seçime gidiyor

TOLGA ÖZTAŞ

 

Bursa Amatör küme takımlarından Yıldırım Ayyıldızspor’da lokal sıkıntısının bir türlü çözülememesinin üzüntüsü yaşanıyor. Kırmızı beyazlılar her hangi bir tesise sahip olmadığı için olağan genel kurulunu 1 Haziran Pazartesi günü Yıldırım mahallesindeki Tecer Kıraathanesi’nde gerçekleştirelecek. Seçime tek aday olarak girecek mevcut Başkan Mehmet Tecer’in yeniden seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayyıldızspor’un kongresinin 1. oturumunda çoğunluk sağlamazsa genel kurul 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

 

HENÜZ TEMEL ATILMADI

 

Geçtiğimiz sene verilen tesis sözünün tutulmaması üzerine sokakta kongre yapan Yıldırım Ayyıldızspor yönetimi bu sene ise yeni tesis yapımına başlanmadığı için yeni yönetimini kıraathanede seçmek zorunda kalacak. Kırmızı beyazlı takımın Başkanı Mehmet Tecer yaptığı açıklamada, ‘Biz bu mücadeleye sokakta kongre yaparak başladık. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe bize tesis sözü verdi. İhalemiz sonuçlandı fakat inşaat başlayamadı. Bursamızda spora hizmet eden Başkanlarımız Recep Altepe ve İsmail Hakkı Edebali’ye güveniyoruz ve büyük bir heyacanla temel atılmasını bekliyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X