Az proje üretiyoruz

Orhangazili STK temsilcileri ve muhtarlara AB projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Az proje üretiyoruz

NEVZAT OKUMUŞ

 

Orhangazi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan AB Projeler ve Eğitim Koordinatörü Dr. Arzu Erdi, proje hazırlama ve yönetimi konusunda katılımcıları bilgilendirdi. 

Valilik AB Proje ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi aracılığında proje hazırlama konusunda her zaman katkı vermeye hazır olduklarını belirten Erdi, projelerde sorun, hedef kitle, amaç, çözüm yolları, ölçüm ve değerlendirme kriterlerine yer verdi. 

DESTEĞE HAZIRIZ

AB ve BEBKA projelerinin amaç ve çalışmalarını aktaran Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer de, proje konusunda isteyen her kurum ve kuruluşa AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi olarak destek vermeye hazır olduklarını bildirdi. Belediye Başkan Neşet Çağlayan ise, ilçede AB projelerinden yeterince yararlanılmadığına ve çok sayıda proje üretilmediğine yer verdi. Çağlayan, “Orhangazi’ye ilişkin projeler üretmeliyiz. Biz belediye olarak destek vermeye hazırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X