Az yakıtla yüksek performans

Yeni otomobil alacakların ilgi odağı olmayı başaran Hyundai Tucson, 177 beygirlik benzinli turbo motoruyla sürücüleri heyecanlandırıyor.

Az yakıtla yüksek performans

Hyundai İnallar Otomotiv’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, aracın, 1.6 litrelik Turbo GDI motor haricinde aynı hacme sahip atmosferik üniteyle de satın alınabildiği vurgulandı. 

”Turbo versiyon, yeni nesil yedi ileri çift kavramalı (7DCT), 1.6 lt GDI atmosferik ünite ise hem manuel, hem de tork konvertörlü otomatik şanzımanla tercih edilebiliyor” denilen açıklamada, aracın geçtiğimiz günlerde yollara çıktığına işaret edildi.

ATLETİK DIŞ TASARIM

Açıklamada, Hyuandai İnallar’ın binek araç pazarında hemen hemen her segmentte tüketici taleplerini karşılayan modeller sunduğunun altı çizilerek, şu ifadeler kullanıldı: 

”Bizim için en dikkat çeken benzinli 1.6 motorumuz. Turbo beslemeyle 177 HP maksimum güç üreten bu motor 4 tekerlekten çekişli ve 7 ileri DCT şanzımanlı. Yani hem yüksek performansı hem de düşük yakıt tüketimini bir arada sunuyor. Tucson’da motor kadar aracın cesur ve atletik dış tasarımı, yüksek kalitesi, geniş ve kullanışlı kabini ve zengin donanımları da öne çıkıyor. Yani tam anlamıyla tüm beklentileri karşılayan, hatta üst segmentteki tüketicileri bile rahatlıkla kendine çekebilecek olan bir SUV diyebiliriz. Aracı yakından incelemek ve üstün satış avantajlarından faydalanmak isteyenleri plazamıza davet ediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X