Azerbaycan’da TİKA Projeleri İftar Coşkusuyla Buluştu

Azerbaycan’ın kadim kenti Şeki’de ve başkent Bakü’de Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Bakü Program Koordinasyon Ofisi tarafından iftar programı düzenlendi.

Azerbaycan’da TİKA Projeleri İftar Coşkusuyla Buluştu

Program kapsamında ebru kurslarını başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı. Azerbaycan’da birçok alanda önemli projelere imza atan TİKA tarafından Azerbaycan’ın kadim kenti Şeki’de ve başkent Bakü’de iftar programları düzenlendi. Program kapsamında ebru kurslarını başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı. TİKA Bakü PKO tarafından Şeki’de kurulan Gençlik Merkezi bünyesinde yer alan Yunus Emre Grubu tasavvuf musikisinden örnekler icra ederken, merkezde verilen ebru kurslarını başarıyla tamamlayan bazı öğrenciler sertifikalarını iftar programında aldılar. Başkent Bakü’deki iftar programı da, resmi ve sivil kurumları temsil eden proje paydaşlarının yoğun katılım ve ilgisiyle gerçekleşti. TİKA Bakü Program Koordinatörü Mustafa Haşim Polat,TİKA’nın medeniyetimizdeki paylaşma kültürünü temsil ettiğini ve Ramazan ayının her konuda güzel paylaşımlar için birer vesile olmasını fırsat bilerek, iftar coşkusunu Azerbaycan’daki dostlarıyla paylaştığını ifade ederek, Azerbaycan’da işbirliği yapılan çeşitli kurumlarla birlikte öğrencilerin, yetim ve dul ailelerinin de bu gibi etkinliklerde yer almasına önem verildiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X