Aziz Yıldırım’a sert tepki

Trabzon’a akın eden Bursaspor taraftarı, dün adına yakışır şekilde saçmalayarak 2009-10 sezonundaki şampiyonluğa gölge düşürmeye çalışan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a adeta öfke kustular.

Aziz Yıldırım’a sert tepki

Fenerbahçe ve Yıldırım’ı ateş püsküren yeşil beyazlı taraftarların tepkisine Trabzonspor tribünleri de destek verdi.

Kubilay 18’de yok

Son haftaların en çok tartışılan ismi Kubilay Kanatsızkuş, Trabzon’da kadroya giremedi. Teknik ekip, genç oyuncuyu 18’e almazken, geçen haftaki kadrodan sadece Emre Taşdemir’in yerine John değişikliği yapıldı.

Filede yırtık!

Karşılaşmanın ikinci yarısı Harun’un koruduğu kaldenin filelerinde delik olması nedeniyle geç başladı. Bu gecikme Rize-Alanya maçına da yansıdı.

Bilal taktik verdi!

Tribünler kadar Bursaspor yedek kulübesi de mücadeleyi büyük bir heyecan içinde takip etti. Mustafa Er’le birlikte futbolculara Bilal Kısa da zaman zaman taktik ve moral verdi. Bilal daha sonra oyuna girerek galibiyette de önemli rol oynadı.

Bursa Trabzon’a koştu!

Taraftarlar kadar Bursalı siyasiler ve iş adamları da Bursaspor’a destek vermek amacıyla Trabzon’a gitti. Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin, Zekeriya Birkan ve Mustafa Müfit Aydın, CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Vali İzzettin Küçük, AK Parti İl Başkanı Cemallettin Torun, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve yöneticileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de mücadeleyi protokol tribününden takip etti.

Sessiz destek!

Trabzonspor taraftarı maça çok ilgi göstermedi. Şenol Güneş Spor Kompleksi’ne gelen az sayıdaki bordo mavili taraftarlar, maçı tribünden sessizce izledi. Karşılaşmayı 10 bin 794 biletli taraftar takip etti.

 

Batalla attı onlar ağladı

Batalla’nın, 69. dakikada attığı galibiyet sonrası sevinç yumağı oluşturan yeşil beyazlı futbolculardan Erdem ve Sercan gözyaşlarını tutamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X