Aziz’e dolaylı teklifler var 

Ali Ay, ‘Tabii ki her futbolcu gitmek istiyorsa gidebilir ancak kulüp menfaati çok önemli’ dedi.

Aziz’e dolaylı teklifler var 

Başkan Ali Ay, transfer gündemini meşgul eden Aziz Behich için açıklamalarda bulundudu. 

İlk olarak ikinci yarıdan beklentilerini açıklayan Ay, ‘2017’yi tamamen sildik. Şimdi 2018’e bakıyoruz. Bursaspor’a aslında her sene şampiyonluğa oynamak yakışır, çünkü öyle büyük bir şehir, Türkiye’nin en büyük şehir takımı. Birlik ve beraberlik olması lazım, bunun için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz’ diye konuştu.

RAKAMLAR ÖNEMLİ 

Aziz Behich’in durumuna da değerlendiren Başkan Ay, ‘Dolaylı olarak teklifler var, teklifin miktarı önemli benim için. Tabii ki her futbolcu gitmek istiyorsa gidebilir, kulübü menfaat sağlıyorsa yine gidebilir, artık tekliflere bakacağız’ dedi.

Geçen sezon devre arasında 400 bin Euro’ya almadığımız Twumasi’nin şimdilerde yanına yaklaşamıyoruz

AH HAMZA AH! 

Ganalı oyuncuyla tüm şartlarda el sıkışılmış ve imza an meselesiydi. Ancak Hamza Hamzaoğlu’nun inadı Başkan Ali Ay’ın elini kolunu bağladı. Astana şuan 3 milyon Dolar’dan aşağıya inmiyor.

Teknik direktör Paul Le Guen’in ısrarla istediği Patrick Twumasi, konusu Bursaspor’un canını sıkmaya devam ediyor. Kazakistan’da Astana takımında forma giyen 24 yaşındaki oyuncu için yeşil beyazlıların ısrarı devam ediyor. Bilindiği gibi Kazakistan temsilcisi en son bonservis ücreti olarak yeşil beyazlılardan 3 milyon dolar talep etmişti.

EL SIKIŞILMIŞTI

Maddi anlamda oldukça zor günler geçiren Bursaspor’un şuan böyle bir para verebilme şansı bulunmuyor. Aslında Twumasi’nin yeşil beyazlılar için ilginç bir öyküsü de var. Geçen sezon devre arasında önerilen tecrübeli kanat oyuncusu için tüm şartlarda anlaşılmış ve 400 bin Euro bonservis bedeline el sıkışılmıştı. 

YAPACAK BİR ŞEY YOK

Ancak o dönem takımın başında bulunan Hamza Hamzaoğlu bu transfere karşı çıkan isim olmuştu. Yaklaşık 6 aydır Bursaspor’a gelebilmesi için tüm şartların zorlandığı Twumasi için Başkan Ali Ay şuan 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. Bu gelişmeyi doğrulayan Başkan Ay ‘O dönem Hamza hocaya kabul ettiremedik. Yapacak bir şey yok’ dedi.

Araştırın bakalım şu Kravest’i

Menajerler tarafından önerilen Ukraynalı golcü Başkan Ali Ay’ın dikkatini çekti.

Takıma kaliteli bir forvet almanın hesaplarını yapan Bursaspor yönetiminin arayışları sürüyor. Ayrıca yeşil beyazlı yönetime menajerler aracılığıyla oyuncular önerilmeye de devam ediliyor. Son olarak Bursaspor’a Ukraynalı forvet Artem Kravest’in önerildiği belirtildi.

1,3 Milyon Euro’ya getiririz

Dinamo Kiev forması giyen 28 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2019 yılına kadar anlaşması bulunuyor. Piyasa değeri 2 milyon 500 bin Euro olan deneyimli forveti menajerlerin 1 milyon 300 bin Euro’ya yeşil beyazlı kulübe getirebileceklerini ilettikleri öğrenildi. Başkan Ali Ay’ın dikkatini çeken Kravest ligin ilk yarısında 9 maçta 3 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Deneyimli golcü Granada ve Sturtgart gibi takımlarda da görev yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X