Azra kınayı yaktı

Sevgilisi Atakan Koru’yla nikah masasına oturmaya hazırlanan Azra Akın’a yakın dostları Songül Öden ve Arzum Onan sürpriz bir kına gecesi hazırladı.

Azra kınayı yaktı

BEKARLIĞA VEDA KUTLAMASI

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, önümüzdeki ay Atakan Koru ile evlenmeye hazırlanıyor. Önceki akşam Azra Akın için sürpriz bir kına gecesi organize eden Songül Öden ve Arzum Onan ünlü güzele hoş bir sürpriz yaptı. Hem bekarlığa veda partisi hem de geleneksel kına gecesinin yapıldığı kutlamada ünlü güzeller gönüllerince eğlendi. 

ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Azra Akın’ın yurtdışında yaşayan arkadaşlarının da kutlama için İstanbul’a geldiği gecede ünlü güzel büyük mutluluk yaşadı. Geleneksel kutlama öncesi kınanın yapılacağı mekanda Songül Öden ve Arzum Onan’la birlikte objektiflere poz veren Azra Akın, ‘Ağustos ayında Türkiye’de evleneceğiz. Hazırlıklar devam ediyor. Bu geceyi bana sürpriz olarak düzenleyen Songül ve Arzum’a çok teşekkür ederim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X