B. B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Demirhan’ın Açıklaması

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü 29 Temmuz 2015 tarihinde Saim Özakalın ve yönetiminin istifa etmesinin ardından yapılan olağanüstü kongre ile y…

B. B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Demirhan’ın Açıklaması

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü 29 Temmuz 2015 tarihinde Saim Özakalın ve yönetiminin istifa etmesinin ardından yapılan olağanüstü kongre ile yeni yönetim oluşturan Ali Demirhan ile 31 kişilik yönetimi göreve talip olduklarını tek liste ile açıkladı. Necip Fazıl Kısakürek salonunda yapılan oylama ile Ali Demirhan 2015-2016 futbol sezonunda 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek takıma aday oldu. Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımı 30 Temmuz 2015 tarihinde kendi spor tesisinde Başkan Ali Demirhan ve yönetimi basına tanıtıldı. 31 kişilik yönetim kurulu şöyle; Ali Demirhan ( Başkan) Aydın Erturan, Alparslan Güngör, Ahmet Ağırman, Bülent Taşkesenligil, Ethem Tanrıver, Erdinç Şıktar, Hüseyin Üneş, İbrahim Bulut, İsmet Teoman Turhan, Kadir Ovat, Kadir Çobanoğlu, Kamil Uğurlu, Kürşat Şahin, Mehmet Tanoğlu, Muhammed Cevdet Orhan, Murat Arslan, Ömer Düzgün, Rıdvan Gül, Sefer Gülcü, Serkan Taş, Sertaç Erciş, Suat Önal, Süha Dengizek, Taner Turgay, Tayyar Bakaç, Ünsal Kıraç, Ünsal Sertoğlu, Yunus Kop, Zafer Aynalı, Zeki Arıcıoğlu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X