Baba-amca kavgasında 10 yaşındaki kız ölümden döndü

Erzurum’da iddiaya göre öğretmenlik yapan 26 yaşındaki S.K, amcası ile babasının tartıştığı sırada 10 yaşındaki kuzenine demir boru fırlattı. Küçük kız iki gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

Baba-amca kavgasında 10 yaşındaki kız ölümden döndü

Erzurum’da yaşayan Turgut ve Seçgül çifti, hafta sonu piknik yapmak için Atlıkonak köyüne gitti. Piknikte Turgut K. İle kardeşi arasında mal davası nedeniyle tartışma çıktı.

Sabah gazetesinden Furkan Nehri’nin haberine göre, tartışma esnasında iddiaya göre traktörle oradan geçen Turgut K’nın yeğeni eğitimci S.K, elindeki demir boruyu 10 yaşındaki kuzeni Zehra Su K’nın yüzüne fırlattı. Aldığı şiddetli darbe nedeniyle yere düşen küçük kız ise dehşet verici anlar yaşadı. Demir borunun yüzüne çarpması nedeniyle elmacık kemiği çatlayan Zehra Su, iki gün yoğun bakımda tedavi gördü.

Anne Seçgül K, “Yaşadığımız olay geçen cumartesi gerçekleşti. Eşim tır şoförü ve o gün izinliydi. Atlıkonak köyünde evimiz var, oraya gittik hem evi havalandırayım dedim hem de çocuklarımla piknik yapalım istedim. Gittiğimiz sırada eşimle kardeşi arasında bir tartışma oldu. Tartışma o kadar büyük bir tartışma değildi. Daha sonra kayınımın oğlu traktörle olduğumuz yere geldi. Kızımı bu hale getiren S.K. da o sıra traktörün römorkunda saklanıyordu. Orada elindeki demir boruyu kızımın yüzüne vurdu. Kızım da zaten diyor ki ‘Anne onunla göz göze geldik, benim yüzüme demiri fırlattı’ diyor. Kızımı 26 yaşındaki kuzeni bu hale getirdi.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X