Baba oğul karşı karşıya!

Yeşil Bursa’nın hafta sonunda oynayacağı Maltepespor maçında ilginç bir ayrıntı var. Bir aile reisi için belki en zor durumlarından biri. Pilot takımın Teknik Direktörü Ahmet Suphi Evke, Bursaspor alt yapısından yetişen oğlu Taha Evke’ye bu hafta rakip ol

Baba oğul karşı karşıya!

Futbol sahaları bu hafta sonunda ilginç bir kapışmaya sahne olacak. Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa, cumartesi günü deplasmanda Maltepespor’la karşılaşacak. Sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Silivrispor karşısında alan yeşil beyazlılar’da Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke için bu karşılaşma oldukça farklı anlamlar taşıyor. Çünkü rakip Maltepespor’da oğlu Taha Evke forma giyiyor. 

MALTEPE SIKINTIDA

Baba-oğulu karşı karşıya getirecek karşılaşmada ortaya nasıl enstantenelerin çıkacağı merak konusu. Ligin ilk 4 haftasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Yeşil Bursa’da tek hedef galibiyet. Ligde 17.sırada bulunan ve şuana kadar galibiyetle tanışamayan Maltepespor ise oldukça sıkıntılı bir durumda. Bursaspor alt yapısından yetişen Taha Evke, İstanbul temsilcisinin as oyuncuları arasında bulunuyor. 

KARMAŞIK DUYGULAR

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Yeşil Bursa Teknik Direktörü Ahmet Suphi Evke ‘Ailecek karmaşık duygular içersindeyiz. İlk defa olacak böyle bir olay. Profesyonel hayatta yaşanıyor. Taha, Maltepespor’un savunmadaki en önemli isimlerinden biri. Allah’tan savunma oyuncusu. Forvet falan olsa, gol atsa neler hissederim bilmiyorum. Savunmalarda artık kornerlerde çıkıp gol arıyor fakat o bölgede olması daha iyi. Sonuçta ne şekilde olursa olsun ben her zaman oğlumla gurur duyuyorum’ dedi. 

HER ŞEY FLULAŞACAK

Maltepespor forması giyen Taha Evke ise her açıdan zorlu bir maç olacağını belirterek şunları söyledi: ‘Benim için güzel bir şey. Heyecan verici bir durum. Babam, şans bulursa futbol tarihi değiştirebilecek bir isim. Ona rakip olmaktan gurur duyuyorum. Ancak maç başladığı vakit benim için herşey flulaşır. Babama karşı değil kaybetmemeye karşı oynayacağım. Sonuçta önemli bir iş yapıyoruz ve bir kulübü temsil ediyoruz’ Bu arada Maltepespor’da yine Bursaspor alt yapısından yetişen ve A takıma yükselen İsmail Özgür Göktaş’ta forma giyiyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X