Babam beni silmez!

Emrah’ın Bursa’da yaşayan oğlu Tayfun, babasının ‘Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras onur, gurur ve haysiyet’ şeklindeki sözleri karşısında çok mutlu olduğunu söylerken, bir gün mutlaka barışacaklarını dile getirdi.

Babam beni silmez!

KENDİME DE PAY ÇIKARTIYORUM…

Babası Emrah tarafından yıllarca reddedilen Tayfun, ünlü şarkıcının bir röportajında söylediği ‘Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras onur, gurur ve haysiyet’ sözlerini Olay Çekirge’ye yorumladı.

Eşi Sibel Kirer’den ikinci kez baba olmaya hazırlanan Emrah’ın bu sözleri sarf ederken kendisini de kastettiğini düşünen Tayfun, ‘Babamın kalbinin bir köşesinde hala var olduğumu düşünüyorum. Dolayısıyla söylediği her şeyden kendime de pay çıkarıyorum. Babam beni silmez’ dedi.

BABAMI GURURLANDIRACAK ALBÜM GELİYOR

Bugünlerde Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunduğu evlilik programında damat adayı olarak boy gösteren Tayfun, öte yandan ilk albümünün hazırlıkların sürdürüyor. Müzik dünyasına iddialı bir adım atacağı çıkış şarkısı olarak büyük yankı uyandıracak bir parça bulduğunu belirten Tayfun, ‘Babam beni hala aramadı. Ama bu kırgınlık bir gün mutlaka bitecek. Babama hitap eden, onu gururlandıracak damar bir şarkı yapıyorum’ dedi. 

ÜNAL ÖZBAY

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X