Babamı bul Hülya abla!

Dünyanın dört bir yanından İstanbul’a gelen Türkoloji Yaz Okulu öğrencileriyle buluşan ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit, üç yaşından beri babasını arayan Ukraynalı Roksolana Daiohlu’un ilginç talebi karşısında şaşırdı.

Babamı bul Hülya abla!

YARDIM SÖZÜ VERDİ

Türkoloji Yaz Okulu öğrencilerinin konuğu olan Hülya Koçyiğit, yabancı üniversite öğrencileriyle gerçekleştirdiği söyleşide hayatının en ilginç anlarından birini yaşadı. 

Yaz okulu için Türkiye’ye gelen Ukraynalı Roksolana Daiohlu, sahnede konuşma yapan Hülya Koçyiğit’in yanına kadar giderek babasının Türk olduğunu ve kendisini üç dört yaşlarındayken bırakıp gittiğini dile getirerek onu bulmak için ünlü sanatçıdan yardım istedi. Bu talep karşısında önce şaşıran Koçyiğit, Ukraynalı gence yardımcı olacağını söyledi. 

İNSANA SEVGİ YAKIŞIR

Bu ilginç anların ardından söyleşisine devam eden Hülya Koçyiğit, tüm dünya gençlerine barış ve sevgi mesajı verdi. Türkiye’ye kadar gelip söyleşi için kendisini seçtikleri için gençlere teşekkür eden Koçyiğit, ‘İnsana en çok yakışan duygu, sevgidir. Sevgi, bizi bugün bir araya getirdi. Türk insanını tanımak istediniz. Türk insanı da size kalbini açtı ve ‘aramıza hoşgeldiniz’ dedi. Ben sizlere, dilime, ülkeme, sanatıma ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X