Babası uyarmıştı! Hamdi Alkan’ın kızından olay yatak pozu

Ünlü yönetmen ve sinema oyuncusu Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla gündeme oturdu.

Babası uyarmıştı! Hamdi Alkan’ın kızından olay yatak pozu

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve birbirinden cesur pozlar veren Zeynep Alkan, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Hamdi Alkan’ın 20 yaşındaki güzel kızının paylaştığı yatak fotoğrafı, kısa süre içinde on binlerce beğeni aldı.

Babası uyarmıştı! Hamdi Alkan'ın 20 yaşındaki kızından olay yatak pozu

Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafla gündeme gelen Zeynep Alkan’a, takipçileri adeta hayran kaldı. Yatak odasında çekindiği fotoğrafı paylaşan Zeynep Alkan, sevenleri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Hamdi Alkan kızının ve eşinin cesur paylaşımları tarafından eleştirildiğini söylediği bir röportajında, şöyle konuşmuştu: “Hakaret ve küfür, insanın kulağına geliyor ve üzüyor ama çok da umrumda değil. Kimse kimseyi ilgilendirmemeli!”

Babası uyarmıştı! Hamdi Alkan'ın 20 yaşındaki kızından olay yatak pozu

SAÇLARINI MI YOLAYIM

 “Eşim spor yapıyor, sağlıklı görünüyor. Verdiği fotoğrafın anlamı çok açık: Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü.”

Ä°lgili resim

ÖLÇÜYÜ KAÇIRMA KIZIM

 Zeynep’e “Ölçüyü kaçırma kızım” diyorum. Çünkü ölçüyü kaçırdığı zaman öyle ya da böyle ucuz bir malzeme olabiliyor insan. İşiyle var olsun istiyorum. Her zaman yanında durdum. Fiziği güzel, yetenekli, akıllı bir kız Zeynep. Gidiyor, Avrupa Parlementosu’nda sorular soruyor mesela, böyle özellikleri de var. Şimdi YouTube kanalı açmaya hazırlanıyor. Çok gayretli, içi içine sığmıyor. Hiçbir yaptığını kötü niyetle yapmıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X