Babasını baltayla öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı

Bursa’da tartıştığı babasını baltayla öldürdükten sonra karakola giderek teslim olan zanlının emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Babasını baltayla öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı

Alınan bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi Ören Sokağı’nda yaşayan E.Y. (37), evinin yakınındaki Yavuz Selim Polis Merkezine giderek babasını öldürdüğünü ve teslim olmak istediğini bildirdi.

Üzerinde yaralar olan ve kavga etmiş olduğu anlaşılan şüphelinin evine giden polis ve sağlık ekipleri, baba Mehmet Y’yi (57) kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu. İlk incelemede Mehmet Y’nin başına ve sırt bölgesine aldığı balta darbeleri sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Baba Mehmet Y’nin cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Emniyetteki ifadesi ortaya çıktı

Babası Mehmet Y.’yi baltayla öldürüp daha sonra karakola teslim olan E.Y.’nin psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

Daha önceden uyuşturucu ve kasten adam yaralama suçlarından da sabıkası bulunan baba katilinin, emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

E.Y.’nin, “Babamla tartışmıştık, o esnada bana vurmaya çalıştı ve aramızda itişme yaşandı. O bir anlık öfkeyle ben de içeriye giderek baltayı aldım ve kafasına vurmaya başladım. Daha sonra pişman olarak karakola giderek teslim oldum” dediği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X