Babasıyla çocuk büyütmek nasıl bilmiyorum

Meryem Uzerli, hakkındaki dolandırıcılık iddiaları nedeniyle yurt dışına kaçan kızı Lara’nın babası Can Ateş hakkında konuştu. Uzerli, ‘Bizim onunla bağlantımız yok. Bir çocuğu babasıyla büyütseydim farklı tanırdım ama benim durumum böyle… Babasıyla büyümeyi, aradaki farkı bilmiyorum’ dedi.

Babasıyla çocuk büyütmek nasıl bilmiyorum

Oyuncu Meryem Uzerli, ‘Sadece Türkiye’de böyle değil; tüm dünyada aynı’ diyerek, sektör ile ilgili tepkisini dile getirdi.

Konusu her yıl ‘kadın’ olarak belirlenen ve her yıl başka bir temada gerçekleştirilmesi planlanan Shenema Uluslararası İstanbul Kısa Film Platformu’nun bu yılki teması ‘önyargılar’ oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Gayrettepe Kampüsü’nde gerçekleşen geceye, oyuncu Meryem Uzerli de katıldı.

Ünlü oyuncu, ‘Her zaman hemcinslerimin projelerini destekliyorum. Maalesef kadınlar cinsiyet olarak geride bırakılıyor. Aynı işi yapıyoruz ama erkekler daha çok para kazanıyor. Sadece Türkiye’de böyle değil, tüm dünyada böyle. Hepimiz insanız. Aynı doğduk ve aynı yere gideceğiz. Hepimizin sorumluluğu var’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X