Babasıyla gurur duyar inşallah

Yeni filmi ‘Osman Pazarlama’yı görücüye çıkaran Şahan Gökbakar, 2 aylık oğlu Deniz Efe’nin ileride kendisini izlediğinde yaptığı işlerle gurur duymasını arzu ettiğini söyledi.

Babasıyla gurur duyar inşallah

RECEP’İ GEÇERSE SORUN DEĞİL

Şahan Gökbakar’ın 6. filmi ‘Osman Pazarlama’nın galasını ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirdi. Gökbakar, gazetecilerin, ‘Osman Pazarlama gişede Recep İvedik’i geçer mi?’ sorusuna; ‘Recep de benim olduğu için geçerse sorun yok’ diye cevap verdi. Eşi Selin Gökbakar’ın da hazır bulunduğu gecede iki aylık oğlu Deniz Efe’yle ilgili de konuşan Gökbakar, ‘Çocuk çok küçük. Ben şimdi onu bu curcunaya getiremem. İleride bu bantları izler ve babasıyla gurur duyar inşallah’ dedi. 

OKAN KURT BANA AYAR VERDİ

Filminde Demet Akalın ve Okan Kurt’a da rol veren Şahan Gökbakar, çifte övgüler yağdırdı. Demet Akalın’ın sıfır kaprisli olduğunu söyleyen Gökbakar, ‘Okan’dan hiç beklemiyordum. Doğaçlama espriler yaptı, bana ayar verdi’ dedi. Rakibi Cem Yılmaz’ın sinema afişlerini paylaşarak zeytin dalı uzattığı yorumları yapılan Şahan Gökbakar, bu konuyla ilgili olarak, ‘Zeytin dalı olarak yorumlandı ama o durum bütün arkadaşlara yaptığım rutin bir uygulama’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X