Babasultan’a mahalle konağı

Kestel Belediyesi’nin Babasultan Mahallesi’nde yaptırdığı mahalle konağı törenle hizmete girdi.

Babasultan’a mahalle konağı

OSMAN GÜNEŞ

 

Törene AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve vatandaşlar katıldı.

 

Kestel Belediye başkanı Yener Acar açılışta yaptığı konuşmasında Babasultan Mahallesi’ne yapılan hizmetleri anlattı. 

Açılışı yapılan mahalle konağının bodrum, zemin ve 1’nci kat olarak 3 kat üzerine inşa edildiğini belirterek, bodrum katta kazan dairesi, bay, bayan, engelli tuvaleti, çok amaçlı salon ve ilaç deposu, zemin katta kooperatif odası, kantin, bay, bayan ve engelli tuvaletleri, muhtarlık odası, doktor odası, hemşire odası, bekleme salonu ve açık teras, birinci katta ise Gençlik Merkezi, banyo, 3 adet misafirhane, toplantı odası, bay, bayan ve engelli tuvaleti yer aldığını söyledi. 

AK Parti Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de, “Belediyemiz hizmetlerini destekliyoruz. Halka en büyük hizmetleri yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Yapılan mahalle konağımız köy hizmetlerimizi karşılayacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X