Bacadan çıkan yangın ahşap evi küle çevirdi

Bursa’nın İznik İlçesi’nde, bacasından başlayan yangın sonucu ahşap ev kullanılamaz hale geldi. İçindeki tüplerin patlaması sonucu duvarları da yıkılan evde yaşayan 3 kişi yangından sağ kurtuldu.

Bacadan çıkan yangın ahşap evi küle çevirdi

İznik’in Drazali Mahallesi’nde, 58 yaşındaki Kadriye Tamir ve 60 yaşındaki Lütfi Tamir ile 28 yaşındaki Gökhan Tamir’in oturduğu tek katlı ahşap evde sabaha karşı bacadan çıkan yangın kısa sürede yayıldı. Tamir ailesi, yangının başlamasıyla birlikte evden ayrılmasının ardından mutfakta bulunan tüp de patladı. Patlama sonucu duvarı yıkılan evdeki yangın itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale sonucu söndürüldü.  

Evleri yangında kullanılamaz hale gelen Tamir ailesine İznik Belediyesi sahip çıktı. Aileye geçici olarak bir ev tahsis edildi. Belediye Başkanı Ak Parti’li Osman Sargın, aileyi tahsis edilen evde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.  

Evde çıkan yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X