BADEF’te toplu istifa

Bursa’da 2010 yılında kurulan ve kısa adı BADEF olan Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu’nda toplu istifa depremi yaşanıyor.

BADEF’te toplu istifa

Aralarında Bingöl, Bitlis, Gaziantep, Malatya, Muğla, Siirt, Sivas, Şanlıurfa ve Van ili derneklerinin olduğu 9 hemşeri derneği düzenledikleri basın toplantısıyla istifa ettiklerini açıkladılar. Basın açıklamasını 9 dernek adına yapan Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu, “BADEF’te yaşanan haksızlık ve usulsüzlere karşı yaşadığımız kente ve temsil ettiğimiz onbinlerce vatandaşımıza karşı sorumluğumuz gereği istifa ediyoruz” dedi.

Şengüloğlu, şunları söyledi: 

“Büyük emekler harcanarak kurulan ve şuan burada bulunan derneklerin eski başkan ve yöneticilerinin gayretli çalışmaları, maddi ve manevi fedakârlıklarıyla 6 yıldır çocuk gibi özen gösterdiğimiz, sevgiyle büyütülen BADEF, maalesef kuruluş amacının ve tüzüğünün dışına çıkmıştır. Ne yazık ki birliğimize, kardeşliğimize siyaset alet edilmiştir. Kişisel rant hesapları girmiştir. 9 hemşeri derneği  olarak, resmi kayıtlara göre bünyesinde 15 üye derneği bulunan Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu’ndan gördüğümüz lüzum üzerine ayrılma kararı aldığımızı beyan ederiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X