Badu tamam Udinese masada

Birmingham 1,1 milyon pound kiralama bedeli teklif etti. Bursaspor ise en fazla 700 bin Euro verebileceğini bildirdi.

Badu tamam Udinese masada

Bursaspor yönetimi uzun süre transferi gündemde olan Udineseli Emmanuel Badu’nun işini bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Teknik Direktör Paul Le Guen’in ısrarla takımda görmek istediği tecrübeli orta saha oyuncusu için Başkan Ali Ay yönetim kurulu üyesi Hasan Parlakay ve Genel Menajer Hüseyin Gedik’i İtalya’ya gönderdi. Tecrübeli orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşmaya varan yeşil beyazlı yönetim kiralama bedeli konusunda sıkıntı yaşıyor. 

Gelmek istiyor

Ganalı oyuncuyla bugüne kadar yapılan görüşmelerde herhangi bir sıkıntı yaşamayan yeşil beyazlılar, Udinese Başkanı Pozzo’yu ikna etmeye çalışıyor. Ganalı oyuncuyu isteyen bir başka kulüp olan İngiltere Championship takımlarından Birmingham’ın kiralama bedeli olarak 1,1 milyon pound teklif etmesi transferi çıkmaza soktu. Gece geç saatlere kadar süren görüşmede yeşil beyazlı yönetim teklifi 700 bin Euro’ya kadar çıkardı. Bursaspor’un görüşmelerdeki en büyük kozunun Badu’nun yeşil beyazlı kulübü tercih etmesi. Badu için son karar bugüne kaldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X