‘Badu’nun dışında 6 numara istiyoruz’

Ali Ay ‘Hocamız, Stefan Ristovski için olumlu rapor verdi ancak kulübü 1 milyon 800 bin Euro bonservis istedi. Dzon Delarge’yi herkese sordum. Şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım.’ ifadelerini kullandı.

‘Badu’nun dışında 6 numara istiyoruz’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, kampın son gününde de transfer için menajerlerle yoğun bir telefon trafiği yaşadı. Teknik Direktör Paul Le Guen’in, eğer transferi olması durumunda Emmanuel Badu’yu 8 numara pozisyonda oynatmak istediğini kaydeden Başkan Ay ‘6 numara pozisyonu için de temaslarımız var. İsmini açıklamayacağım bir oyuncuyla görüşüyoruz. Pazartesi günü kendisinden haber bekliyoruz’ dedi.

GÜMÜŞDAĞ VE MERT’LE GÖRÜŞTÜM

Kaleci Mert Günok’un Başakşehir’le ilgili kendisini aradığını ifade eden Ay, ‘Hem Başkanları Göksel Gümüşdağ hem de Mert’le görüştüm. Mert, Galatasaray’a Muslera’nın arkasında beklememek için gitmedi. Başakşehir’de şansı daha fazla. Başakşehir’le bizden aldığı rakama anlaşmış. Bizim ikinci kalecimiz Muhammed oldu. Onun için büyük şans. 3. kalecimizi de altyapıdan bakacağız’ diye konuştu.

RİSTOVSKİ YÜKSEK UÇTU

Barış Yardımcı’nın yanına bir alternatif de baktıklarını vurgulayan Başkan Ali Ay, ‘Hocamız, Stefan Ristovski için olumlu rapor verdi ancak kulübü Spezia Calcio 1 milyon 800 bin Euro bonservis istedi. Paul le Guen’e bunu iletince de bize -Ristovski 1 milyon 800 bin Euroluk oyuncu değil. Başka alternatiflere bakalım- diye görüş belirtince de vazgeçtik” şeklinde konuştu. 

DELARGE’Yİ HERKESE SORDUM

Geçen sezon Osmanlıspor’da forma giyen Dzon Delarge için herkesin görüşünü aldığını anlatan Başkan Ali Ay, “Yanlış yapmak istemiyorum. Sadece futbolculuğu değil karakteri de önemli. Özellikle Osmanlıspor’da birlikte oynadığı takım arkadaşları, kulüp personeli, teknik adamlara soruyorum. ŞU ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Hocamız da Delarge’ı istiyor’ ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X