Bağ evi alev alev yandı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir bağ evi alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerince ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Bağ evi alev alev yandı!

Edinilen bilgilere göre, Hocaköy Mahallesi üzerindeki dağ yamacında bulunan ve 4 emekli eğitimciye ait, hobi bahçesi içerisinde bulunan bağ evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamaların ardından ev alev aldı. Patlama seslerini duyan mahalle sakinleri dağ yamacına baktıklarında, gecenin karanlığını aydınlatan alevleri arasında kalan evi gördüler. Yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdiler.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere teslim olan eve dört bir yandan müdahale ettiler. Evden çalılık alana da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Yoğun çabalar sonucunda söndürülen yangında ev kullanılamaz hale gelirken, arı kovanları da yandı. Yangının ve patlamaların nedeni araştırılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X