Bağ evindeki cinayetin sırrı çözüldü!

İzmir’in Bornova İlçesi’ndeki bağ evinde cesedi bulunan Mete Yüksel’in, katil zanlısı olan kadın ile suç ortağı yakını yakalandı. Kadın zanlı, Mete Yüksel’i kendisine tecavüz etmek istediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Bağ evindeki cinayetin sırrı çözüldü!

Geçen 17 Şubat’ta Yakaköy’deki bağ evinde meydana gelen olayda, burada ceset bulunduğu ihbarını alan jandarma, adrese gitti. Eve giren ekipler, kanepenin üzerinde hareketsiz yatan kişinin 45 yaşındaki Mete Yüksel olduğunu belirledi. Silahla vurulan Mete Yüksel’in katillerini bulmak için, Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri, 3 bin araç ve 50 güvenlik kamerasını inceledi. Bağ evinde ve ölen kişiye ait araçta yapılan incelemelerde, 5 sigara izmariti, 6 boş kovan, mermi çekirdeği, uzun saç kılı, kısa saç kılı, 2 bira şişesi bulundu. Eldeki bu ipuçlarını değerlendiren jandarma, bir kadın ile bir erkeğin, bağ evine geldikleri ve olay yerinden hızla uzaklaştıklarını tespit etti. Kimlikleri belirlenen zanlılardan kadın olan H.D. ve akrabası olduğu öğrenilen N.A., geçen perşembe yakalandı. Sorgulanan zanlılardan H.D., Mete Yüksel’i, kendisine tecavüz etmeye çalıştığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Bu arada, Mete Yüksel’in, katil zanlısı H.D.’nin eski eşinin yanında oto tamirciliği yaptığı da ortaya çıktı. Sorgularından sonra adliyeye sevkedilen H.D. ve N.A., tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X