Bağıra bağıra geliyoruz

6 numaraya ilaç olan ve kariyerinin en verimli dönemini yaşayan Mikel Agu, camiaya umut aşıladı. Sistem değişikliğinin ardından hücumda da katkı vermeye başlayan Nijeryalı futbolcu ‘Sahamızda farklı falibiyetler alıyoruz. Eğer deplasmanda da maç kazanabil

Bağıra bağıra geliyoruz

Bursaspor’un sezon başında Porto’dan kiraladığı Mikel Agu, son haftalardaki formuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Teknik Direktör Paul Le Guen’in 3-5-2’ye geçmesinin ardından hücumda daha fazla görülmeye başlayan Agu, skora da ciddi katkı sağlamaya başladı. Bursaspor’da 10 maçta forma giyen Nijeryalı futbolcu, 2 gol, 2 asistle mücadele ediyor. Sözleşmesindeki satın alma opsiyonu 20 milyon Euro olan 24 yaşındaki futbolcu, kariyerinin en verimli dönemini geçiriyor.

HOCA BÜYÜK ŞANS

Bursaspor’a çabuk alıştığını ve her geçen hafta daha iyi duruma geldiğini belirten Agu, ‘Oynadığımız için çok mutluyum. İlk haftalarda bir takım sıkıntılar yaşadım ancak şuan daha iyiyim. Bursaspor’a katkı vermek istiyorum. Ailemle birlikte Bursa’da çok mutluyuz. Tabii ki bu performansıma da olumlu yönde yansıyor. Bize güvenen bir hocamız var. Onun verdiği enerji takıma oldukça güçlü tutuyor. Bizler için Paul Le Guen büyük şans’ dedi.

DEPLASMANDA DA KAZANMALIYIZ

Süper Lig’de ilk 10 haftalık performansı da değerlendiren tecrübeli krampon şöyle konuştu: ‘Sıkıntı yaşadığımız dönemler oldu. Fakat şu sıralar her geçen hafta daha iyi duruma geliyoruz. Özellikle sahamızda farklı falibiyetler alıyoruz. Dış sahada da eğer maç kazanabilirsek ligde çok iyi yerlerde olabiliriz. Bunu başaracak gücümüz var. Takımda kaliteli futbolcular mevcut. Bursaspor taraftarı başarıyı hak ediyor. Takımlarının her zaman yanındalar. Onların yanımızda olması bize büyük güç veriyor.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X