Bağlarbaşı büyük düşünüyor

1.Amatör Küme’de şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye dönmek istiyorlar. Turuncu beyazlılarda takımın başına getirilen antrenör Hasan Sayaş ‘Hem Bursa futboluna yeni yetenekler sunacağız ve hem de kulübümüzü layık olduğu yere getireceğiz’ diye konuştu.

Bağlarbaşı büyük düşünüyor

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Süper Amatör Küme’ye geçtiğimiz sezon veda ederek 1. Amatör Küme’ye düşen Bağlarbaşıspor yeni sezon planlamalarına hızlı başladı. Turuncu beyazlılar önceki gün kendi tesislerinde düzenlenen törenle A takımın Teknik Sorumluluğuna Hasan Kayaş’ı getirdi. Bağlarbaşıspor’da yeni sezonda Gürkan Albayrak ise hem antrenör Hasan Kayaş’ın yardımcılığını hem de kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

HEDEF SÜPER

Bağlarbaşıspor’un yeni Teknik Sorumlusu Hasan Kayaş ise, ‘Takımı geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de verdiği mücadelede yakından takip ettim. Hiç tecrübeli oyuncu oynatmadan gençlerle süper bir mücadele verildi. Başarı için gerekli altyapının olduğunu biliyorum. Antrenör arkadaşlarım ile kafa kafaya verip önce Bursa futboluna yeni yetenekler sunacağız ve ardından Bağlarbaşıspor’u yeniden Süper Amatör Küme’ye yükselteceğiz’ diye konuştu.

ALTYAPIDA YENİ DÖNEM

Bağlarbaşıspor’un halen kayıtları devam eden ve 25 Haziran’da start alacak olan Yaz Futbol Okulu’nda da değişimler yaşandı. Turuncu beyazlılar’da Futbol Okulu antrenörlüklerine Ergün Kaya ve Tahir Öztürkçü, altyapı antrenörlüğüne ise İlker Yüksel ve Selahattin Ay getirildi. Törende konuşan 2. Başkan Tekin Bulut, ‘Bağlarbaşıspor olarak yeni bir planlamaya gittik. Artık altyapıya çok daha fazla önem vereceğiz. Sözleşme imzaladığımız  antrenörlerimizin Bursa futboluna kazandıracağız gençlerle birlikte başarıya yürüyeceğiz’ dedi.

SAHA BİTİYOR!

Turuncu beyazlıların geçtiğimiz sezonlarda kullandığı ancak geçen sezon yararlanamadı Bağlarbaşı Sahası yenilenme aşamasında. Büyükşehir Belediyesi’nin zeminini yenilediği ve tribünlerini büyüttüğü sahasının kısa sürede bitmesi yönetimin en büyük beklentisi halinde.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X