Bağlarbaşı Polis Merkezi’ni Bakan Müezzinoğlu açıyor

Osmangazi Belediyesi tarafından, temeli geçen Ocak ayında atılan Bağlarbaşı Polis Karakolu, yarın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılacağı törenle hizmete açılıyor.

Bağlarbaşı Polis Merkezi’ni Bakan Müezzinoğlu açıyor

Bağlarbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi 1. Balkan sokak üzerinde, iki kat bodrum toplam 6 kat olarak inşa edilen Bağlarbaşı Polis Karakolu, modern mimarisi ve fonksiyonel yapısının yanı sıra, içerisinde yer alan emniyet birimleri, sahip olduğu teknik donanım ve yemekhanesiyle, örnek bir karakol binası olarak dikkat çekiyor. 

Osmangazi Belediyesinin, yaklaşık 1 milyon lira kaynak kullanarak tamamladığı Bağlarbaşı Polis Karakolu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılacağı törenle hizmete açılıyor. 

Vatandaşın huzur ve güveni için çalışan emniyet teşkilatına destek sağlamak amacıyla, tamamı belediye kaynakları kullanılarak gerçekleştirilen karakol, açılışın ardından Emniyet Müdürlüğüne devredilecek.

Bağlarbaşı Karakolunun açılışına katılacak olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, açılış öncesinde de, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın, geçtiğimiz 4 yıl boyunca her hafta sonu vatandaşlarla birlikte Ziraat Parkı’nda gerçekleştirdiği, spor sonrası çorba ikramıyla geleneksel hale gelen, ‘Başkanla Sabah Sporu’ programına katılarak, vatandaşlarla birlikte spor yapacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X