Bağlarbaşı tutunamadı: 1-0

Turuncu beyazlılar, Duaçınarspor’a 89. dakikada yediği golle mağlup oldu ve 1. Amatör Küme’ye düştü.

Bağlarbaşı tutunamadı: 1-0

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu’nda ilk yarıyı lider olarak bitiren Bağlarbaşıpor son hafta maçında Duaçınarspor’a 1-0 mağlup oldu ve 1. Amatör Küme’ye düştü. Arabayatağı Sahası’nda oynanan maçta etkili bir oyun ortaya koyan turuncu beyazlılar, henüz 6. dakikada penaltı kazandı. Beyaz noktadan kullanılan atışta Ramazan, panenka vuruşu yapınca top kaleci Orkun’da kaldı. Devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Halil fişi çekti

İkinci yarıda mutlak galip gelmesi geren Bağlarbaşıspor, Duaçınar kalesine yüklenmeye devam etti. Turuncu beyazlıların Burak ile yakaladığı pozisyonu Duaçınar kaptanı Cemil çizgiden çıkarttı. 89. dakikada Duaçınarspor kontra gelişen atağında Halil ile golü buldu. Maçta kalan bölümlerde başka gol olmayınca Bağlarbaşıspor, 22 puanda kaldı ve grupta Cihanspor ile Arabayatağıspor’dan sonra düşen 3. takım oldu.

B Grubu’nda Düşenler

Bağlarbaşıspor

Arabayatağıspor

Cihanspor

B Grubu’nda Play-off’a kalanlar

Gürsu Belediyespor

Gemlikspor

Kafkasspor

SAHA: Arabayatağı

HAKEMLER: Arda Kardeşler (***), Halil Ay (***), Tarcan Otlan (***)

GOL: Dk.89 Halil (Duaçınar)

BAĞLARBAŞISPOR: Orhan (**) (Dk.46 Altan *), Turan (**), Rıdvan (**), Eren (***), Hamdi (***), Serdar (**), Onur (**), Doğuş (**), Ertunç (*) (Dk.56 Samet *), Burak (**), Ramazan (*)

DUAÇINARSPOR: Orkun (***), Gökçen (**), Hakan Barbaros (**) (Dk.56 Uğur *), Murat (**), Şahin (*), Hakan Gönül (**), Edip (**), Yücel (**) (Dk.58 Batuhan *), Halil (***), Cemil (**), Emre (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X