Bağlarbaşıspor ‘Elit’ oldu: 2-1

Turuncu beyazlılar son hafta maçında Yavuzselimspor’u Hakan ve Zafer’in golleriyle yenerek grubu zirvede bitirdi ve U-14 Elit Yaş Ligi’ne yükseldi.

Bağlarbaşıspor ‘Elit’ oldu: 2-1

Bursa U-14 Yaş Ligi Klasman 2. Grup’ta şampiyon Bağlarbaşıspor oldu.

17 maçta 16’şar galibiyet alan ve sadece birbirleriyle oynadıkları maçta 1-1 berabere kalarak 49’ar puanla son haftaya giren Bağlarbaşıspor ile Yavuzselimspor’un müthiş çekişmesinde gülen taraf 2-1’lik skorla turuncu beyazlılar oldu. 

Panayır Sahası’nda oynana maçta Bağlarbaşıspor’u ‘Elit’ yapan golleri 22’de Hakan ve 60. dakikada Zafer attı. Yavuzselimspor’un tek sayısı 12. dakikada Naim’den geldi. Mücadelede ayrıca 70. dakikada Bağlarbaşıspor’dan Mehmet Ali, Yavuzselimspor’dan ise Gazi kırmızı kart gördü.

SAHA: Panayır

HAKEMLER: Osman Erezkara (***), Gökhan Topal (***), Vural Akboğa (***)

GOLLER: Dk.12 Naim (Yavuzselim), Dk.22 Hakan, Dk.60 Zafer (Bağlarbaşı)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.70 Mehmet Ali (Bağlarbaşı), Dk.70 Gazi (Yavuzselim)

YAVUZSELİMSPOR: Semih (**), Toprak (**), Fatih (*), Gazi (**), Erdal (*), Emre (*), Abdurrahman (**), Serhat (*), Naim (**), Yusuf (*), Mehmet (*)

BAĞLARBAŞISPOR: Özcan (**), Kadircan (**), Kerem (**), Serkan (***), Mehmet Ali (**), Abdullah (**), Yunus Emre (**), Cevat (**), Zafer (***), Hakan (***), Vedat (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X