Bahanemiz yok!

Sivasspor’un yeni teknik patronu Okan Buruk, Bursaspor karşısında galibiyet için mücadele edeceklerini söyledi.

Bahanemiz yok!

Medicana Sivasspor’da Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, futbolcularla tanışıp takımla ilk antrenmanına çıktı. Daha sonra basına açıklamalarda bulunan Buruk, ligde çarşamba günü Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirterek şunları kaydetti: “Hiçbir bahaneye sığınmadan Bursa deplasmanında kazanmak için ne gerekirse yapacağız. İyi bir kadroya sahibiz ama sıkıntılı olan bölgeler var.”

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

“Forvet hattına baktığınızda sakatlık ve kadro dışı olan oyuncular bulunuyor. Kadro dışı kalan oyuncularla ilgili de kulübün değerleri her şeyin üstündedir. Bu değerlere uymayan hangi oyuncu olursa olsun kulübün içinde olmayacak. Yönetimin aldığı bir karar var, o karar devam edecek. O anlamda stoper ve forvet hattında sıkıntılarımız var ama hiçbir şey bizim için problem değil. Bunları bahane edecek durumda değiliz. Çıkıp en iyisini yapacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X