Bahar Öztan’ın son sağlık durumu

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli Bahar Öztan yakalandığı yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle 13 Ekim’de 11 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı

Bahar Öztan’ın son sağlık durumu

Zorlu süreci atlatan ve normal odaya alınan Bahar Öztan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bahar Öztan’ı yakın dostu Burhan Akdağ ziyaret etti. Burhan Akdağ, usta oyuncunun sağlık durumunu Facebook sayfasında paylaştı ve şunları yazdı:

”Bahar Öztan’dan güzel haberler var… Aysun ile Bahar’ı ziyarete gittik. Canı lahmacun istemiş, lahmacun götürdük. Çok az bir parça yiyerek özlemini giderdi. 20 gündür hastanede olan Bahar’ı çok iyi gördüm. Her geçen gün daha iyi oluyor. Birkaç gün daha hastanede kaldıktan sonra inşallah taburcu olacak. Bu sırada kemoterapi dönemi başlayacak. Bunu da hastaneye birlikte gidip gelerek atlatacağız inşallah… Her zamanki gibi Bahar’ımıza iyi enerji ve dualarınızı eksik etmeyin.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X