“Bahar Şarkıları Ve Şiir Dinletisi”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, düzenlemiş olduğu “Bahar Şarkıları ve Şiir Dinletisi” etkinliği ile şehrin kültür insanlarını, sanat…

“Bahar Şarkıları Ve Şiir Dinletisi”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, düzenlemiş olduğu “Bahar Şarkıları ve Şiir Dinletisi” etkinliği ile şehrin kültür insanlarını, sanat ve sanatçı dostlarının bir arada olmalarına vesile olunduğunu söyledi. Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Bahar Şarkıları ve Şiir Dinletisi” etkinliğine Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Kayseri AK Parti Milletvekili Adayları Kemal Tekden ile Avşar Arslan, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyeleri, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Kayseri Kültür ve Sanat insanları, Belediye Daire müdürleri ve Erciyes Üniversitesi Öğrencileri iştirak ettiler. “Her İnsan İçinde Bir Şiir, Her Şiir İçinde Bir Bahar Taşır” sözünü bu etkinlik ile bir bakıma doğruladıklarını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Sanat gecesine Nurullah Genç, Recep Garip, Hayati İnanç, Özvan Ünlü, Yıldırım Bekçi, Suhey Yayla, Müştehir Karakaya, Denizhan Burhan, Murat Özdeniz ve Neyzen Dr. Hakan Tekin’in iştirak ettiğini, ses sanatçısı Yıldım Bekçi’nin bahar konulu eserleri seslendirdiğini ve konukların yine şarkılar eşliğinde şiirlerini icra ettiklerini kaydetti. “Bahar Şarkıları ve Şiir Dinletisi” Melikgazi Belediyesi, Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Yazarlar ve Şairler Derneği’nin ortak çalışması ile gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:” “Programa iştirak eden sanatçı ve davetliler ile önce Şairler Parkı’nda tüm katılımcılar ile birlikte 300 fidan dikimini gerçekleştirdik. Melikgazi her yerde ilkesi ile başlatılan çalışmalar neticesinde bugün kültür ve sanat hizmetlerimizi icra ediyoruz. Öğlen ağaç dikimi gerçekleştirdik. Akşam da bilimin yuvası Erciyes Üniversitesi Kültür Sitesi’nde Bahar şarkıları eşliğinde şairlerimiz şiir dinletisi ile bizleri adeta büyüledi. Sanat ve Kültür; bir toplumun ortak hamuru ve mayasıdır. Bu nedenle Melikgazi Belediyesi olarak kültür, sanat ve spora önem veriyor her alanda ve her fırsatta destek veriyoruz. Sözde değil özde hizmetin farkında olan Melikgazililer her zaman bizlere teşekkürlerini bildirmektedirler.” “Bahar Şarkıları ve Şiir Dinletisi” programı sonrası Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sanat gecesine iştirak eden katılımcılara birer çiçek ve plaket vererek iştiraklerinden ve bu güzel geceyi şehrimiz insanlarına yaşattıklarından dolayı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X