Bahçeli ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılacak

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, 7 Ağustos’ta Yenikapı’da düzenlenecek mitinge katılarak bir konuşma yapacağı öğrenildi.

Bahçeli ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne katılacağı öğrenildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bahçeli, Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılarak vatandaşlara da hitap edecek.

“Dosta güven, düşmana korku salacaktır”

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “(Demokrasi ve Şehitler Mitingi) Millet iradesi, tuttuğu demokrasi nöbetini Yenikapı’da finale taşıyacaktır ve dosta güven, düşmana korku salacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak, aldığım davet uyarınca 7 Ağustos günü İstanbul Yenikapı’da milletimle birlikte olacağım.”

Hainlere ve hasım odaklara karşı Türkiye’nin safında duracak, 79 milyonu, katılımcı devlet ve siyaset adamlarıyla birlikte kucaklayacağını işaret eden MHP Genel Başkanı Bahçeli şunları kaydetti:

“Ümitsizliği aşmak, tereddütleri silmek, birlik ve beraberliği canlı tutmak, yeni bir talih ve tarih kapısı açmak için Yenikapı’da bulunacağım.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilecek mitinge, CHP ve MHP liderlerini de davet etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X