Bahçeli: Hevesler boşunadır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Türk milleti terörü yenecek, terörizmin üstesinden gelecek kudret ve kuvvete sahiptir. Hevesler boşunadır, çünkü hainler başaramayacak, milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklardır” dedi.

Bahçeli: Hevesler boşunadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beyoğlu’ndaki terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, milli beka ve güvenliğin ağır şantaj ve saldırı altında olduğunu belirtti.

Terörizmin kanlı yüzünün, teröristlerin namert ve aşağılık eylemlerinin sabır ve tahammülleri bitirme noktasına getirdiğini ifade eden Bahçeli, şöyle devam etti:

“Türkiyemiz canlı bombalarla kuşatılmış, hain plan ve hedeflerle nefessiz bırakılmıştır.Bugün İstanbul Beyoğlu Kaymakamlığı karşısında meydana gelen canlı bomba saldırısı Türkiye’nin yılgınlığa ve korkuya daha da fazla mahkum olması amacıyla düzenlenmiştir. Küresel ve bölgesel efendileri hesabına kiralık tetikçilik yapan canilerin bir yanda Doğu ve Güneydoğu’da kan dökmesi, diğer yanda belirli aralıklarla Ankara ve İstanbul’un kalbini hedeflemesi Türkiye’nin Suriyeleşmesi ve Lübnanlaşması amacına dönük hunhar bir stratejinin ara duraklarıdır. Türk devleti, elinde silah taşıyan, beline bomba saran Türkiye düşmanlarının hakkından gelecek güç ve yeterliliğe sahiptir. Asırlardır Türk milletine kin ve nefret besleyen haçlı hesaplarıyla, teröristleri maşa gibi kullanan malum ve suçlu ülkelerle yüzleşme, gerekirse hesaplaşma vakti gelmiştir.”

“MHP, terör ve terörizmle mücadelede milletiyle beraber, devletiyle yan yanadır”

Dost, müttefik veya komşu olarak görülen bazı ülkelerin masum olmadığının açık olduğunu belirten Bahçeli, şunları kaydetti: 

“Her ne olursa olsun, kim neyi dayatırsa dayatsın Türk milleti topyekun ayağa kalkarak terörü yenecek, terörizmin üstesinden gelecek kudret ve kuvvete sahiptir. Hevesler boşunadır çünkü hainler başaramayacak, milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklardır. Aziz milletimiz hıyanet ve husumet odaklarına karşı tek ses, tek nefes, tek bilektir. Bir kez daha ilan ve ifade ediyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi terör ve terörizmle mücadelede milletiyle beraber, devletiyle yan yanadır.”

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Bahçeli, Türk milletine başsağlığı, yaralılara da acil şifa dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X